Главное меню
Як святкувати день народження дитини в Ірпіні?

День народження моєї малої влітку і ми завжди його святкували в Запоріжжі у бабусі, бо там банда братів та сестер (моя Солька вже сьома онучка), є власне подвір'я і команда аніматорів, яка завжди влаштовувала ідеальні свята.

Цього року, через мою вагітність в Запоріжжя ми не поїхали. І тут встало питання, як же святкувати в Ірпіні? Було вирішено їхати у дитяче місто професій Kids Will, а на вечір запросити друзів доньки, приготувати святковий стіл і запросити аніматорів.

В Kids Will ми їхали вперше. Вирішили не брати святкову програму, а просто бути як звичайні відвідувачі. Нас було троє дорослих і троє дітей.

Дітям, звичайно, неймовірно сподобалось, хоча моєму племіннику, якому вже 10,5 років було на деяких станціях нуднувато. У нього вмикався момент, що він вже дорослий і бавитися в дитячі ігри не збирається. Але, все одно, три години йому було чим там займатися - працював пожежником, був пілотом, шукав злочинця, катався на картингу.

Дівчаткам в їх 5 і 6 років було цікавіше, більшість станцій підходило по віку. Але і тих і тих запалював момент заробляння грошей і того, що їх можна витратити.

Нам же дорослим не все сподобалося. По-перше відсотків 30-40 станцій не працювало. Чому - не ясно. Дуже непривітний персонал. Більшість аніматорів працює із не прихованим роздратуванням до дітей. Хіба одна дівчинка, реально робила свою справу із задоволенням - аніматор в лікарні. Трохи здивувало, те що квиток дорослого, який просто супроводжує і часто, по факту робить роботу аніматорів (бо ті морозяться) коштує так, ніби дорослий йде теж розважитися. Добре, що дітям ті всі мінуси не помітні, тому свято від того не стає гіршим. Враження дітей ви можете побачити наживо у відео нижче. Там все видно як воно є.

На рахунок дитячих забав, які ми вже планували на вечір вдома - я шукала аніматорів просто в гуглі. Здивувало, що більшість сайтів із такими послугами не юзабельні. Або неможливо контакти знайти, або не грузяться фотки, або нема нормального змалювання послуг. Величезна порада тим, хто працює в цій сфері - сайт це ваша візитка. Намагайтеся зробити його приємним і легким у використанні. Наповнюйте актуальною інформацією і не забувайте про відео - сьогодні це є дуже зручним для клієнта, подивитися не на відфотошоплені фотозвіти, а побачити реальній шматок свята, зануритися в атмосферу, зрозуміти чи подобається вона.

Врешті решт я обрала якусь дитячу студію, яка має хіба групу в контакті. Але там була вся інформація, детально розкладена і нормально піднесена. Я замовила Білосніжку і принца. Але вже вранці дня народження виявилось, що принц із вірусною застудою - чхає і шмаркає носом мені у мобільний телефон. Звичайно, що я заборонила йому їхати до дітей. В якості компенсації нам додали ще одну годину розваг безкоштовно. Я була дуже скептично налаштована, бо не розуміла, як одна Білосніжка зможе бавити дітей цілих дві години. Але міняти щось було пізно.

Коли наш аніматор прийшла і я побачила скромну тиху дівчинку без усіляких ознак харизми - подумала що свято провалиться. Уявіть яким було моє здивування, коли перевдягнувшись, вона за секунду заволоділа увагою дітей і міцно тримала її до кінця свята. Малі були у захваті. Я теж! Хоча вже стільки бачила дитячих свят із крутим реквізитом та шоу, але тут, просто за рахунок таланту дівчини у спілкуванні з дітками все було на найвищому рівні.

Торт ми не замовляли, бо наша бабуся-чарівниця взяла солодке на себе. Тому буде дуже цікаво на майбутнє ваші поради куди звернутися. І, взагалі, давайте обмінюватися ідеями, тим більше, що на вулиці холодно і вже треба включати креатив. Особливо цікаво, як ви бавите дітей яким більше дев'яти років і аніматори вже їм не за віком.

Може є якісь квест-кімнати? Чекаємо на ваші поради. Бережіть себе. Па-па!

Мнение авторов может не совпадать с позицией Irpin kids. Обсудите эту тему в наших сообществах в facebook, telegram, viber

Популярные темы

30.03.2016, 17:29
Куда пойти на развивающие занятия с ребенком 1 года в г. Ирпень?
03.02.2016, 01:07
День 2: Оторвитесь от телефона
28.03.2017, 22:17
Играем в игры от "Печера Клаб"
03.10.2017, 10:43
Центр развития Baby Time
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar