Главное меню
Скільки насправді коштують “безкоштовні” пологи в Україні?

Напевно, багато хто буде зі мною сперечатися…
Але ця тема, дійсно гостро актуальна!


Ситуація в пологових будинках, з фінансового боку питання, дійсно сумна.... І це факт. Як і той факт, що ми ж самі породжуємо ці проблеми. У всякому випадку, це моя думка.


Напевно, вам буде неприємно це слухати про себе. Ви відчуєте дискомфорт і, можливо, обурення. А ще, знайдете тисячі аргументів щоб довести мені інше. Окей) Це ваше право. Але, якщо хоча б одна людина змінить своє рішення про те, як вести себе з державними лікарями після перегляду цього відео - я вже буду рада.

Мова піде про гроші, які ми кладемо неофіційно в кишені лікарям. Коли я народжувала першу доньку, визнаю, я домовлялася із лікарем. І знаєте що? Все пройшло далеко від слова “ідеально”. Повилазила велика кількість форс-мажорів. Більше того, даючи гроші лакарці я не знала, що так багато залежить ще й від акушерки. А вона мені попалася не цукор))) Дуже важка людина, сварлива і непрофесійна. Через її дії я дістала певні ускладнення і відходила від пологів майже 2 місяці. І те, що я платила лікарю за свій спокій, мене не врятувало.

Так як же бути? Платити чи ні? Про це я хочу запитати у вас. Розкажіть про свій досвід під цим відео, бо він є безцінним.

Мнение авторов может не совпадать с позицией Irpin kids. Обсудите эту тему в наших сообществах в facebook, telegram, viber

Популярные темы

14.01.2016, 00:21
Бассейн Цитрус
21.12.2016, 19:30
Пологи у Ворзелі. Відгук.
28.03.2017, 22:17
Играем в игры от "Печера Клаб"
08.02.2016, 01:12
День 5: Воспитывайте себя
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar