Главное меню
Новорічні ялинки в Limpopo
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ ВІД 1 ДО 10 РОКІВ НА НОВОРІЧНІ ЯЛИНКИ


СВЯТО ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ
Свинка Пеппа, Зимонька та Курочка Ряба запрошують дошкільнят у чарівну подорож засніженим лісом, до Дідуся Мороза за подарунками.


Свинка, разом із дітками, відправилась до зимовго лісу в пошуках хатинки Дідуся Мороза. Але біда – Зимонька так постаралась, що замела всі лісові доріжки, та ще й морозець такий наслала, що всі звірі в лісі замерзли. Разом з дітьми ми спробуємо зігріти Зимоньку і навчимо її не лише насилати хуртовини та заметілі, а й розважатись, веселитись, танцювати та грати в цікаві ігри. В цьому нам іще допоможе дружина головного символа наступного року – курочка Ряба. Вона і знає головний секрет – як розвіяти снігові замети і швидше дістатись до омріяної хатинки Дідуся Мороза.


Матусям теж сумувати не доведеться, адже й вони долучатимуться до дійства;)


Пориньте й ви в казковий світ новорічного дива!


СВЯТО ДЛЯ ШКОЛЯРІВ
А на молодших школярів чекає квест від Посіпаки, Мінні Маус, черепашки Ніндзя та інших. На кожній станції дітей чекатимуть цікаві та веселі завдання і конкурси.


У Дідуся Мороза в торбині ціла купа чудових подарунків, але отримати їх не так просто… Спочатку дітям потрібно буде виконати його доручення: зібрати зірочки, ліхтарики та кульки, - все для того, щоб прикрасити головну красуню свята Ялиночку. Всі новорічні прикраси тримають у себе всім знайомі герої - Посіпака, Мінні Маус та черепашка Ніндзя. Вони й підготували для дітей креативні та цікаві завдання. Протягом квесту діти ходитимуть по зимових палацах, де на них чекатиме творчий майстер-клас, цікава мультимедійна новорічна вікторина та запальна дискотека! Сумувати ніхто не буде!


Вартість квитка складає 200 грн (з подарунком)

097 015 30 43

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar