Главное меню
Освітній простір майбутнього вже в Ірпені
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

Якщо Ви живете в Ірпені та маєте дитину, то наступні проблеми Вам точно дуже знайомі: школи та садочки переповнені; педагоги фізично не мають можливості враховувати особливості кожної дитини та приділяти достатньо уваги. Шкільна програма не адаптована до сучасного середовища та майбутніх потреб учнів. Для того, щоб дитина всебічно розвивалась, батьки повинні возити її на спортивні секції та творчі студії в різні куточки міста. Якщо Вам це не подобається, Ви, звісно, можете вибрати один з багатьох часних закладів, але далеко не кожна родина має таку фінансову можливість.

А тепер уявіть дійсно новий навчальний простір, простір Вашої мрії....

Уявіть школу та садочок, які розташовані на великій зеленій території в справжньому санаторії, але недалеко від Вашого дому. Світле та комфортне приміщення оформлене з урахуванням саме Ваших побажань. Діти навчаються в дружній атмосфері. Вчителі приділяють максимальну увагу кожній дитині, враховують її інтереси та здібності. Над розвитком кожної дитини працює ціла команда фахівців та розроблює індивідуальну траєкторію розвитку. Діти багато часу проводять на свіжому повітрі, отримують свіже екологічне харчування, відвідують різноманітні гуртки та секції прямо на території освітнього простору. Якщо у Вас з'являються якісь ідеї або побажання стосовно розвитку Вашої дитини, або школи в цілому, Ви маєто можливість їх реалізовувати разом з іншими батьками та педагогами. Більше того, Ви також можете навчатись або навіть працювати в чудовій команді. Гарна картинка? Тепер втілити її в життя стало цілком можливо, приєднавшись до команди "Творці майбутнього".

Наразі в Ірпені групою громадських організацій та однодумців створюється інноваційно-освітній простір «Творці майбутнього», який об'єднає в собі дитячий садочок, школу і коледж.

Інноваційно-освітній простір «Творці майбутнього» - це платформа для реалізації нових освітніх концепцій, в основі яких лежать найкращі альтернативні методики. Простір цікавий тим батькам, які хочуть цілісного розвитку для своєї дитини.

У рамках єдиного освітнього простору планується запровадити дослідницьку, інноваційну педагогіку в основі якої будуть знаходитися найкращі практичні напрацювання з вальдорфської педагогіки та східних знань: розвивати знання іноземних мов, заохочувати процес навчання упродовж усього життя; ширше запроваджувати інновації в освітньому процесі; створити мережу освітніх центрів; гарантувати соціальний захист викладачів; залучати інвестиції.

В рамках простору буде організований центр сім’ї та відповідального батьківства, що буде допомагати батькам отримати знання та навички виховання щасливих та успішних дітей.

Цієї осені будуть відкриті:

  • садочок з елементами вальдорфської методики розвитку дитини (для дітей 4-6 років)
  • альтернативна початкова школа (1-4 класи) з елементами вальдорфської педагогіки для дітей від 7 до 12 років.
  • розвиваючі гуртки, творчі майстерні та спортивні секції.

Перший набір - 40 дітей до дитячого садочку та 80 дітей до початкової школи

Навчання буде проходити у групах до 20 дітей з урахуванням індивідуальної траєкторії розвитку дитини. У фокусі - розвиток емоційного інтелекту і психологічний комфорт дитини.

Вже почав працювати центр підготовки вчителів, де пізнаються нові принципи роботи з дорослими на основі нового погляду на Людину. Вчителі простору несуть відповідальність за долю дитини, співпрацюють з нею, вміють правильно взаємодіяти з батькамиі.

Якщо Вам близькі ідеї та мрії "Творців майбутнього", ми запрошуємо Вашу родину приєднатись до команди та прийняти активну участь в створенні щасливого майбутнього Вашої дитини.

Заповніть коротку  форму  саме зараз. Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.


Слідкуйте за нашими новинами в соцмережах і долучайтеся до наших груп у фейсбук та вайбер.

Фейсбук: www.facebook.com/tvorci.maibutniogo/

Инстаграм: www.instagram.com/tvory_org/

Телефон для довідок: 050 311 70 79

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar