Главное меню
Вистави від театру "Руда ворона"
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

Друзі, якщо Ви ще не вирішили, як провести вихідні у лютому, - беріть дітей і приходьте до театру "РудаВорона", зарядитися гарним настроєм!

У цьому театрі не знадобиться бінокль, але не забудьте захопити домашні капці!) Те, що глядачі розташовуються в безпосередній близькості від театрального дійства, виключає будь-яку фальш. Адже з відстані в пару метрів видно найменші деталі, а діти добре відчувають нещирість.

Про вистави Театру "РудаВорона" не потрібно багато розповідати, у цьому потрібно тільки брати участь і емоційно прожити разом з персонажами казок, тому що кожний глядач, теж герой наших історій!


Сімейний м’який театр – це система ігрових вправ для дітей від 2 років, розроблена на основі м’яких стилів військових мистецтв, йоги, тілесно-орієнтованої терапії та за мотивами «Сімейної м’якої школи» Е. Глушкової.

Особливість в тому, що діти займаються разом з батьками, в обіймах і дотиках, в м’якій взаємодії. М’який театр – це шлях любові до себе і до своїх дітей через цікаві театральні ігрові вправи. А істинна любов полягає в тому, щоб дати людині (собі в першу чергу) находити шлях самостійно, набуваючи власний життєвий досвід. Мета м'якого театру – пізнання культури руху, гармонічний розвиток особистості, вміння проявляти різні емоції, знаходження рівноваги всередині кожної родини.

Заняття проходять у великому теплому приміщенні для тренувань і йоги. Запрошуються батьки з дітьми від 2-х років.

Вартість заняття для однієї пари (мама чи тато з дитиною) – 150 грн.

Абонемент на місяць (4 заняття) – 550 грн. Заняття 1 раз на тиждень, тривалість заняття – 1 година.

Івасик Телесик - українська народна казка. Довгоочікуваний синочок, чудовий хлопчик, маленький помічник своїх батьків потрапив в біду. Страшна Змія обманом викрала його з човна на озері. Але врятуватися Івасику Телесику допомогла його кмітливість і добрий Гусеня.

Дошкільний вік називають віком казок. Слухаючи казку, малюк вирішує для себе, якусь важливу проблему - і це рішення потім відгукнеться в його дорослому житті ... відгукнеться проявом доброти, умінням прощати, сміливістю в прийнятті рішень, вдячністю... Тому справжні народні казки є душевним хлібом для дитини.

Запрошуються діти від 2-х років з батьками!

Сімейний квиток (1 дитинка + 1 дорослий) коштує 180 грн.

"Зимова казка" із циклу Історії добрих сердець

У світі написано багато казок. Деякі з них ми добре знаємо, про деякі чули, а ще є велика частина казок, невідомих нам. Пропонуємо разом з нами відкрити для себе дивовижну казкарку - Наталю Абрамцеву! Світ її казок напрочуд добрий, всі  історії народжувалися з самого серця. Головними героями цих казок стають не просто герої, а їхні вчинки. Добро, любов і дружба - це найцінніші якості в кожній людині.  Дітей чекають сюрпризи, подарунки, ігри, карнавал костюмів і цікава лялькова вистава!

Сімейний квиток (1 дитинка + 1 дорослий) коштує 180 грн.

Інтерактивна вистава "Чарівник Смарагдового міста" за мотивами А. Волкова від Nataliia Datsenko і КрафТеатра АртБагаж.

За допомогою дітей і батьків оживуть герої з паперу, фольги та соломи, такі прості і у той же час такі симпатичні, яких можна так просто взяти за руку або за лапу і провести по цегляній дорозі до самого Гудвіна. а потім, піймавши хмару і надівши чарівні черевички феї, полетіти додому, щоб розповісти всім, що чарівники існують! Чарівна казка для всієї родини, у якій немає глядачів. Всі гості стають акторами, режисерами та декораторами!

Запрошуємо діток від 4-х років з батьками!

Сімейний квиток (1 дитина + 1 дорослий) коштує 350 грн.

Кількість учасників на виставу обмежена через унікальну форму самого спектаклю.

Отож, чекаємо Вас!

Адреса: Ірпінь, Соборна, 169а.

Телефон: 067-740-17-41098-772-30-86.

Facebook: РудаВорона

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar