Главное меню
Всім привіт!

Всім привіт! Мене звати Маріель Славська, я жителька Ірпеня з 2012 року.

Як мама я користуюся послугами, інфраструктурою, дихаю ірпінським повітрям виховую донечку 5-ти років на тих самих вулицях що і ви.

За останні роки місто сильно змінилося, постійно з'являється щось нове - парки, дороги, дитячі садочки, тощо. Місто росте і розвивається.

Цей відеоблог виник випадково. За фахом я режисер і відео є для мене звичним засобом для обміну інформації, тому, коли я завагітніла вдруге, вийшла в декрет і здобула трішки більше часу для виконання обов'язків мами - відео стало моїм головним помічником.

Я почала шукати потрібну для себе інформацію саме за допомогою відео - знімати свої думки на рахунок життя в Ірпіні, пошуку навчальних закладів, медичних послуг, тощо. Це так курто, отримувати ваші поради, обмінюватися досвідом з іншими мамами, а потім, випадково зустрітися на ігровому майданчику і продовжити знайомство офлайн.

Головна ціль мого блогу окрім обміну корисною інформацією - донесення думки про те, що свідома мама завжди отримує більше. Більше якості, змін у позитивну сторону, більше користі для своєї сім'ї.

Поясню: моя позиція дуже проста, якщо чесно ділитися своїми враженнями щодо життя в місті, яке складається з отримання певного рівня державних або приватних послуг ми, надихаємо тих то надає ці послуги на самовдосконалення, адже створюємо репутацію та здорову конкуренцію (в гарному сенсі). Я за то, щоб наше місто стало найкращим в області, а ще краще - перетворилось на гарний приклад для всієї країни.

Тому мій блог - це майданчик для обміну думками свідомих мам, які чітко розуміють, що від нас, в першу чергу, залежить яким завтра буде наше місто. Адже тут ми виховуємо діточок - майбутнє нашої країни.

Мнение авторов может не совпадать с позицией Irpin kids. Обсудите эту тему в наших сообществах в facebook, telegram, viber

Популярные темы

09.02.2016, 00:14
День 6: Почему так важен семейный обед?
24.10.2016, 17:53
Пологовий будинок у Ворзелі. Чесний відеоогляд.
20.04.2016, 20:48
Рукодельные страсти. Знакомство.
14.01.2016, 00:01
Мамин Выходной
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar