Главное меню
Malina Kids' Primary - приватна школа в Ірпені
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

Про яку ШКОЛУ ви мрієте?

Так, ми знаємо, що ви вже напевне обрали школу для своєї дитини. Навчальний рік за тиждень, годі думати. Он і портфель чекає у куточку, повен новенької канцелярії.

АЛЕ! Всяке буває)) І раптом ви досі мрієте не просто про школу для дитини, де її навчать сидіти рівненько, піднімати руку для відповіді, читати, писати і рахувати.

А про таку ШКОЛУ, де дитина буде щасливою.

І крім таблички множення й правил пунктуації, вона навчиться говорити про свої почуття, вільно виражати власні думки, мислити творчо й нестандартно. Де кожен учень перебуватиме в атмосфері психологічного комфорту, відчуватиме до себе увагу.

Можливо ви мрієте про таку школу, куди дітям хочеться бігти кожного ранку – тому що там класні вчителі, класи зі стильним дизайном і величезна зелена територія навкруги, де так весело гасати на перервах. А ви у цей час були б абсолютно спокійні, знаючи, що територія ця закрита, безпечна, у тихому районі з чистим повітрям.

А можливо, ви мрієте про таку школу, де кожна дитина може творчо проявити себе, і після уроків має необмежені можливості для творчого пошуку: малювання, театр, конструювання, різноманітні арт- і спортивні хаби для повного занурення у світ свого захоплення.

Ви точно мрієте про те, щоб ваш синок чи донечка вільно володіли англійською, і от би всі уроки хоча раз на тиждень викладалися англійською...Адже це зовсім інший рівень знань і адаптації до мовного середовища.

І харчування щоб смачне, корисне, не привозне, а зі своєї сучасно обладнаної кухні. І ліцензія щоб була, куди ж без неї?))

Мрії та й годі...

Хоча...
Завітайте на вул. Київську 66, Б, Ірпінь

Там з-за красивого паркану визирає триповерховий будинок школи “Malina Kids Primary”.
У вас є цілий тиждень, щоб усі ці мрії стали реальністю!

Телефонуйте +3 8096 186 83 86

Залишилося 3 місця у 1 класі! Набираємо також 2 і 3 класи.

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar