Главное меню
МІСЬКИЙ ТАБІР LIMPOPO CAMP
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

Запрошуємо молодших школярів (1-4 класи) у подорож сторінками улюблених книг!

6 унікальних змін

Коли ви берете до рук книгу, всередині прокидається передчуття незвіданого, невідомого. Коли ви її відкриваєте, чуєте пісню шелестіння сторінок і відчуваєте запах друку. Коли ви починаєте її читати, занурюєтеся в невідомий вам до цього моменту світ. Якщо книга хороша, то зупинитися неможливо, не прочитавши її від початку до кінця!

Цього літа ми запрошуємо дітей стати читачами, глядачами, співучасниками і творцями живих історій!

Кожен день - це нова сторінка!

Кожен тиждень - нова глава!

Кожна нова зміна - нові пригоди!

LIMPOPO CAMP надає можливість відчути всі унікальні моменти кожної книги. Хлопці та дівчата дізнаються багато цікавого і неймовірного, закріплять тематику зміни англійською мовою, проявлять свої творчі здібності, ініціативність та лідерські якості. 

Структура змін:

Заходи - тематичні дискотеки, пізнавальний кінозал, танцювальні батли, фестивалі та ярмарки, спортивні змагання і багато іншого.

Постановки всіх заходів продумані таким чином, щоб всі діти без винятку брали активну участь від створення (задумка сценарію, репетиції) до фінального концерту (для всіх дітей знайдеться своя роль).

Ігри - на командоутворення, на згуртування колективу, на виявлення лідерських здібностей, бізнес-тренінги і ще багато всього цікавого. Невід'ємною частиною активних ігор є настільні ігри. Всю зміну працюватиме секція настільних ігор, в перервах між заходами і в тиху годину хлопці та дівчата без проблем зможуть себе зайняти.

Екскурсії - на кожній зміні запланована одна виїзна екскурсія (яка тісно переплітається з тематикою зміни).

Англійська мова - в кожну зміну входять шість занять англійської мови. Кожне заняття буде проходити в "дусі" зміни. На занятті діти будуть співати, обговорювати, а також підготують міні-спектакль, і все це англійською мовою.

Творчі майстер-класи - щодня дітлахи матимуть можливість проявити свої творчі нахили в різноманітних майстер-класах. Діти працюватимуть із кольоровою сіллю, робитимуть чудові аплікації з різними матеріалами, пластиліном, тістом, пластиком, бісером, тканиною, нитками тощо, - тобто неабияк розвинуть свої творчі здібності. Всі вироби діти зможуть забрати додому, на пам'ять про чудово проведений час в таборі. 

 

Фішки табору LimPoPo

1. Тематичні зміни - дають можливість повністю зануритися в пропоновану тематику, дізнатися багато нового про різні книги, розширити свій кругозір і ерудицію.

2. В нашому таборі є своя валюта «ЛіМПи» - за свої заслуги і перемоги команд в конкурсах діти отримують ЛіМПи. В кінці зміни на накопичену валюту діти зможуть купити різноманітні сувеніри та вироби на табірній ярмарці.

3. Ігри - ми не просто будемо грати з дітьми в «Квача» або «Піонерболл», кожна наша гра несе певну мету, навик, який ми пропонуємо дітям придбати в даній грі. Навички, які ми будемо розвивати в дітях:

  • Співіснування - знайомство, спілкування, комунікація. Ігри на групування з елементами командоутворення;
  • Презентація себе - робота над собою, презентація кращого, що є у мене;
  • Здоровий дух - не витрачаємо час на планшети і телефони, приділяємо увагу здоров'ю.

Кожна дитина в нашому таборі буде відчувати, що результати його діяльності: високі, цінні, гідні!

4. У кінці зміни кожна дитина отримає на пам'ять фото / відео звіт про прожите життя в таборі - наші вожаті зніматимуть, і фотографуватимуть протягом кожного дня найяскравіші та найцікавіші моменти, групові знімки, вечірні заходи, активності і т.д. Наприкінці інформація буде змонтована в короткометражний фільм за участю всіх дітей.

 

Режим дня

8.00-8.30 - Ранковий DАNCE (зарядка).

8.30-9.00 - Командний час. Рада ректорату.

9.00-9.30 -  Сніданок.

9.40-12.30 - Майстер-класи; тренінги; Speaking club - захоплюючі заняття англійської мови; творчі та спортивні студії; заходи з тематики дня. Все це супроводжується другим сніданком о 10.40.

12.30-13.00 - Free Time. Можна трохи відпочити, обмінятися враженнями, пограти в настільні ігри.

13.00-13.30 - Обід.

13.30-15.00 - RELAX PARTY - час, коли можна полежати, поспати, зателефонувати, пограти, подивитися фільмець в кінотеатрі, але головне в повній тиші.

15.00-15.45 - Підготовка до вечірнього заходу. У цей час повний рознос! Репетиції танців, номерів, вокальних постановок, грим, виготовлення костюмів, реквізиту, монтаж коротких роликів, і т.д.

15.45-16.00 - Підвечірок.

16.00-17.30 - Спорт, квести, ігри. Весела «паніка» - друге дихання.

17.30-18.00 - Розваги розвагами, а вечеря за розкладом.

18.00-18.10 - Фінішна пряма. Збір на ВЕЧІРНІЙ FEST.

18.10-19.10 - ВЕЧІРНІЙ FEST. Вечірній захід.

19.10-19.30 - Feedback за день. Діти аналізують, промовляють події дня, роблять висновки, планують наступний день.

 

Ціна: 3500 грн з харчуванням (зміна)

Замовити путівку можна за тел .: (097) 015-30-43

Встигни потрапити в казку! ;)

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar