Главное меню
Результати Irpin Kids Bike
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

12 вересня на Ірпінській Набережній відбулось спортивне свято Irpin Kids Bike - дитячі перегони на велосипедах, самокатах та біговелах. В змаганнях приймали участь малюки від 1 до 14 років.

Дитячі велоперегони були організовані за підтримки Ірпінської міської ради, міського голови Олександра Маркушина, компаній “Екософт” та “Планета Пластик”. Генеральний спонсор - товариство “Відважних”. 

Головна мета заходу: сприяти розвитку дитячого велоспорту в Ірпені та заохочувати родини активно проводити якнайбільше часу  на свіжому повітрі.

Всі учасники отримали медалі, подяки та морозиво (від компанії "Три ведмеді"). На призерів чекали подарунки від компаній Екософт, Деліція, кінотеатру Перун, розважального центру Галактика, магазину товарів для активного відпочинку Milas та клубу робототехніки Kids and Robots.

Також на святі були присутні розважальні локації від Комп'ютерної академії ШАГ, дитячого центру розвитку Долоньки, школи англійської мови Helen Doron та приватного дитячого садочку "Любимки". Пригощали гостей заходу ресторан Resto Pesto та 100 коліс. Весь день на заході чергувала швидка допомога Добробут.

День був дуже насичений різними емоціями. Багато хто з малюків отримав свою першу в житті перемогу або поразку. Ведучі заходу Crazy Аніматори зробили все можливе для того, щоб кожний малюк пройшов трек до кінця без травм, з гарним настроєм та найкращим результатом. Найменшим учасникам довелось приділити дещо більше уваги та часу, тому час заходу був подовжений. Але ж ми впевнені, що посмішки маленьких спортсменів того варті, а решта учасників мали змогу відпочити та влаштувати пікник з родиною та друзями. На щастя, погода в цей день була пречудова. 

З результатами змагань можна ознайомитись за посиланням 

Більше фото за посиланням

             

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar