Главное меню
Шалений червень від Рудої Ворони!
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

Дорогі друзі, театр "РудаВорона" пропонує провести разом шалений та незвичайний ЧЕРВЕНЬ!

Адже літо – саме час для набуття нового досвіду для ваших дітей!

1. Інтерактивний Playback театр від «Рудої ворони» запрошує дітей від 7 до 16 років цікаво та з користю провести час на свіжому повітрі! 

Інтерактивний Playback театр - це не тільки заняття з використанням тренінгів по акторській майстерності та сценічній мові! Це ще набуття гарних навичок комунікації та спосіб розібратися в собі, зрозуміти свій характер, змінити себе на краще!!!

Мета інтерактивного Playback театру – використовуючи можливості театру, як можна більше розкрити всі здібності дитини, позбавити її фобій, зробити більш комунікабельним та відкритим, розшити пізнання з навколишнього світу. 

Учасники інтерактивного театру будуть режисерами та виконавцями власних сюжетів. Принцип інтерактивного Playback театру у безпосередньому спілкуванні з глядачами, притягуючи їх до участі у своїй виставі.

На заняттях буде використовуватись імпровізаційний метод роботи. Тобто учасники одночасно будуть створювати та розігрувати сюжет. 

  • Перший тиждень навчання «Добро і зло»
  • Другий тиждень навчання « Я і навколишній світ»
  • Третій тиждень навчання «Назустріч своїм страхам»
  • Четвертий тиждень «Моя мрія»

2. Проект "Театр танця" - це поєднання танцю та театральної майстерності розкривають максимально пластику та емоційність, завдяки яким народжується акторська гра в пластичній формі. В кінцевому варіанті виникає яскрава розмова через рухи тіла між виконавцем та глядачем. 

З дітьми будуть працювати хореограф та театральний режисер. І наприкінці червня батьки зможуть побачити яскраву танцювальну постановку.

Учасники театру танцю будуть використовувати різні танцювальні стилі - contemporary dance, модерн, контактну імпровізацію, класичну хореографію, а також широко використовують прийоми театральної сценічної пластики.

Головною особливістю цього проекту є те, що він поєднає хореографію з театральним мистецтвом, щоб через танець донести до глядача певні ідеї, емоції, почуття. 
 

3. Проект "Ти особливий" - це унікальний проект, де кожен учасник може проявити себе.

Репетиції триватимуть один місяць (тричі на тиждень по дві години). По завершенню відбувається показ вистави.

Кожен учасник проекту виступає, як драматург та художник свого образу. Долучаючись до вже готового сценарію, актори прописують собі монологи та працюють над створенням костюмів та реквізиту, вибором музичного супроводу та оформленням сцени.

Під час навчання діти познайомляться зі світом театру, отримають практичні знання з основ акторської, сценарної майстерності та техніки мови. 

Цей проект – дуже особливий, адже діти беруть відповідальність, як за свою роль, так і за виставу в цілому. Навчаючись таким чином, учасники проекту будуть швидко та продуктивно спрямовувати свій час, з повагою відноситися до інших, розуміти важливість спільної праці, розкрити свій творчій потенціал, навіть відчути себе справжніми зірками, та головне,- діти почнуть відчувати себе творцями свого життя і переконаються в тому, що самі зможуть бути режисером своєї долі.

Проект "Ти особливий" вчить насамперед володіти собою: своїм тілом, думками, почуттями, настроєм. Не пригнічувати їх, і не витісняти, а навпаки, – виводити на світло прожекторів, щоб подарувати їх світові, обговорити, зробити предметом мистецтва.

Якщо Ви хочете в перший місяць літа весело і творчо провести час, якщо для вас важлива надихаюча, добра атмосфера і дружній колектив,  тоді терміново 

реєструйтесь тут

або телефонуйте: 067-740-17-41098-772-30-86.

Адреса: Ірпінь, Соборна, 169а.

Facebook: РудаВорона

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar