Главное меню
Свято Пресвятої Трійці
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

Наближається свято Пресвятої Трійці. Це день, коли Святий Дух у вигляді вогняних язиків зійшов на апостолів, перемінивши простих рибалок на палких проповідників Слова Божого.

Чи задумувались ви над тим, в який храм піти? Де освятити зілля та квіти, які традиційно освячують у цей день? Можливо, щось нове відкрити для себе в Ірпені?

Сьогодні познайомлю вас з парафією Покрови Божої Матері, яка належить до Православної Церкви України, що 6 січня 2019 року отримала Томос. Це документ про незалежність Української Церкви і копія цього документа знаходиться у храмі.  Храм розташований у Покровському парку (8-ма лінія), на вулиці Котляревського, навпроти Алеї Героїв АТО.

Зовні він ще недооблаштований, але всередині - світло і затишно. У цій церкві служать два священники - настоятель отець Богдан та отець Володимир. На богослужіннях співає професійний мішаний квартет, діє недільна школа для дітей та підлітків, звершуються таїнства хрещення, вінчання та інші.

Завітайте на сайт (https://pokrovairpin.org.ua/) та групу у мережі фейсбук (https://www.facebook.com/groups/393039864448193/) щоб більш детально ознайомитись із життям громади та розкладом богослужінь. Хто хоч раз відвідав його, спілкувався із духовенством, відчув атмосферу прийняття і доброзичливості, яка там панує, знову хоче повернутись сюди.

Запрошую і вас відкрити для себе цей храм! А хто вже  там бував, поділіться своїми думками та враженнями в коментарях!

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
m">
avatar