Главное меню
Великий турнір БейБлейд. Ірпінь, Боярка, Вишневе.
Найкращий спосіб бути в курсі цікавих заходів telegram канал Irpin kids

СПИСОК УЧАСНИКІВ ТУТ (жми)

На Київщині відбудеться дитячий турнір BeyBlade-2019

У квітні Ірпінь, Боярку та Вишневе «закрутить» на великому дитячому турнірі  BeyBlade – 2019. У кожному місті очікується 500 учасників. Організатори події – Володимир Карплюк, громадська організація «Нові обличчя Київщини», інформаційний ресурс Irpin Kids.

«Японська дитяча іграшка бейблейд в останні роки стала дуже популярною серед дітей. Особливо її люблять хлопчики, віком від 5 до 12 років. Хоча дівчатка також приходять на змагання. Грають в бейблейд з великим спортивним азартом. На мою думку, це розвиває спілкування між дітьми. На спільному інтересі до бейблейду зав’язується міцна дружба. У мого сина – 60 бейблейдів і він буде змагатися на турнірі 21 квітня в Ірпені», – розповідає співорганізатор «BeyBlade – 2019», засновник інформресурсу Irpin Kids Юлія Кнороз.

За словами лідера команди «Нові обличчя» Володимира Карплюка, важливо залучати дітей до нових цікавих видів вуличного спорту та давати їм можливості для  самовираження: «Бейблейд – це такий собі аналог дзиґи, яку з дитинства пам’ятає моє покоління. Сучасна дзиґа виглядає яскравіше та має спеціальне пристосування для потужного запуску. Я вважаю, що це гарна ідея – зібрати дітей разом і дати можливість познайомитися, поспілкуватися, подружитися. Тим більше, що наша подія відриває дітей від планшетів і відбувається на свіжому повітрі».

В Ірпені турнір буде проходити на Центральній площі. У Боярці – на міському стадіоні. У Вишневому – в центрі міста, біля фонтану. Початок – 21 квітня о 9:00 ранку. Головні призи для переможців турніру – найновіші оригінальні Cho-z BeyBlade та лаунчер від Takara Tomy.

Якщо ваша дитина хоче стати учасником турніру – потрібно заповнити анкету і зареєструватися за посиланням. Тут ви також знайдете програму турніру, правила гри та іншу додаткову інформацію. Участь у турнірі безкоштовна

Реєстрація

Зареєструватись на турнір онлайн можна тут https://goo.gl/forms/fJv30aLIvloTWMgR2

Онлайн реєстрація триває з 10:00 31.03 до 20:00 20.04.2019. Після завершення онлайн реєстрації всім учасникам електронною поштою будуть надіслані реєстраційні номера. Якщо ви не отримали листа, список учасників з реєстраційними номерами Ви також зможете знайти на сайтах irpin.ua, irpinkids.com, bey.in.ua

В день проведення турніру учасники, які мають реєстраційний номер, називають його та отримують квиток – «наліпку» для участі в турнірі.

Учасники, які не зареєструвались онлайн, можуть зареєструватись на місці з 11:00 до 16:00.

Реєстрація – безкоштовна.

Участь в турнірі

Отримавши квиток з номером, учасники запрошуються до сцени. Біля сцени ведучий буде формувати чергу з учасників та запрошувати їх до гри.

Для того, щоб вийти в фінал, блейдеру потрібно виграти в 5 матчах.

Для того, щоб перемогти в матчі, блейдеру потрібно заробити 3 очка.

Очко отримується коли:

  • Бейблейд суперника перестає крутитись (1 очко)
  • Бейблейд суперника вилітає з арени (1 очко)
  • Бейблейд суперника вибухає (2 очка)

Якщо учасник програв матч, він вибуває з турніру. Якщо учасник виграв матч, він продовжує грати з наступним суперником.

Після завершення участі в матчі бажано зареєструвати свої результати, за столиком реєстрації. Вони будуть зараховані в ваш БейРейтинг.

Вибір Бейблейдів

Суперники повинні обрати свої бейблейди таємно, повернувшись спиною один до одного. Після того, як Беї обрані, блейдери об’являють, що вони готові та презентують свої бейблейди та лаунчери судді. Після цього бейблейд або лаунчер вже не можна міняти в цьому раунді.

Для участі в турнірі допускаються всі бейблейди формату BeyBlade Burst від фірм Hasbro, Takara Tomy та їх копії (SB, TD, Flame, Sun, И). – Цю інформацію знають Експерти – переможці та фіналісти минулих сезоні з БейБлейду

Забороняється:

  • Використовувати бейблейди на пульті керування, micros та інші промоційні модифікації бейблейдів
  • Змінювати або модифікувати бейблейди та лаунчери, приєднувати або вставляти предмети, які не є елементами бейблейду та т.ін.
  • Наліплювати наклейки на ті частини бейблейдів, де з’єднуються їх частини (наприклад, драйвер та диск)

Dead/Perfect/Imperfect/Revive Phoenix & Phoenix P4 повинен грати з кільцем. Забороняється торкатись кільця від Фенікса, якщо воно від’єдналось, до закінчення раунду.

Дозволяється грати комбо (використовувати різноманітні комбінації – енергетичний шар/«кришка» - диск – рамка- драйвер )

Запуск

Раунд починається по команді «3-2-1-уперед»

Обидва блейдера повинні одночасно запустити свої Беї, коли лунає слово «уперед».

Лаунчер потрібно тримати на своїй половині арени. Забороняється намагатись заважати супернику підчас запуску. Забороняється торкатись арени.

Перезапуск

Перезапуск потрібно просити одразу ж після невдалого запуску.

Підстави для перезапуску:

  • лаунчер пошкоджен
  • лаунчер не спрацював, як потрібно з непідконтрольних блейдеру причин,
  • блейдер вдарився лаунчером підчас запуску

Суддя може відхилити прохання на перезапуск, якщо вважає, що запуск був нормальним.

Результати раунду

Після раунду блейдери не торкаються своїх бейблейдів до того, як суддя оголосить переможця. Блейдерам та глядачам забороняється намагатись вплинути на рішення судді. Якщо учасник не згоден з результатом, який оголосив суддя, до арени запрошується бейблейд-експерт для консультування та вирішення питання. Рішення бейблейд-експерта вважається остаточним.

*якщо один бейблейд вилетів з арени, а інший зупинився, то результат враховується в залежності від того, яка подія була першою. Якщо це сталось одночасно та неможливо встановити, що відбулось спочатку, зараховується нічия.

*якщо не відбулось жодного зіткнення бейблейдів, раунд не зараховується

Заміна бейблейдів

Обидва гравці можуть замінити свої бейблейд, Якщо гравці бажають замінити беї, по команді судді вони повертаються спинами один до одного, обирають нові беї та презентують їх судді. Змінювати рішення, побачивши бейблейд суперника заборонено.

Фінал

Всі учасники, які виграли по 5 матчів виходять до фіналу змагання. Фінал змагань буде проводитись по турнірній таблиці «на виліт». За перше місце у фіналі гравці отримають цінні подарунки від організаторів. Найкращі фіналісти також отримають заохочувальні призи.

 

У вересні минулого року за підтримки громадської організації «Нові обличчя Київщини» та Володимира Карплюка в Ірпені відбувся перший великий дитячий турнір BeyBlade. Тоді Ірпінь зібрав 500 учасників з усієї Київської області. Цього року турнір охопить ще два міста – Боярку та Вишневе. 


Щоб бути в курсі, як проходить підготовка до турніру, та які будуть подарунки, підписуйся на канал Z ШКЕТ

Обговоріть цю новину в наших спільнотах у facebook, telegram, viber

Популярні теми

01.06.2023, 22:13
Літній денний табір в Ірпені 2023
26.05.2023, 17:43
Акція на підтримку дітей Ірпеня, які постраждали від війни
24.06.2022, 20:50
«Шкодний дворик», що у Бучі запрошує малюків від двох років
24.06.2022, 20:30
PEPPI HOUSE ВІДКРИВАЄТЬСЯ!!!
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
avatar